Dobrodošli u svet prirodne nege

Studio za lepotu i harmoniju u životu Bioskin

BIOSKIN STUDIO je nastao iz želje da sa Vama podelimo ljubav prema prirodi i njenoj moći da poboljša zdravlje i lepotu uz istovremeno balansiranje suptilnih energija u našem telu. Imajući u vidu vraćanje zdravoj ishrani i organskim proizvodima i sve veću potrebu da se okrenemo sebi, rešili smo da Vam ponudimo taj koncept i u nezi lica i tela koristeći preparate od prirodnih sastojaka, hand made proizvode bez konzervansa, iritansa i toksičnih hemikalija, uz holistički pristup koji u centar stavlja Vaše telo, energiju i svest.

Priroda nam od davnina pruža i hranu i lek i način da se iscelimo, a mi smo tu da Vam ta rešenja približimo. Verujući da je razumevanja načina na koji se treba negovati istovremeno i duhovni i naučni čin, koncipirali smo program koji, koristeći drevne tehnike i najnovija saznanja, donosi prijatan doživljaj i vidljive rezultate. Posebni smo i drugačiji jer umećem dodira, uvežbanim i nežnim pokretima i tehnikama, koristeći moći lekovitog bilja i univerzalnu energiju, pratimo prirodne ritmove i podstičemo samokorektivne funkcije organizma.

bicom-dijagnostika

30-50% popusta na BICOM DIJAGNOSTIKU

  • – Utvrđivanje funkcionalnog stanja organizma BICOM aparatom i uspostavljanje ravnoteže i funkcionalne harmonije organizma.

Rezervacija i ostvarivanje popusta uz prethodne informacije na tel.060 421 69 48

Akcija važi tokom jula i avgusta

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “30-50% popusta na BICOM DIJAGNOSTIKU”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *